Afb0046.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2015 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Pinkstertoernooi

Open toernooi

voorjaarscompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Parkkampioenschappen

Parkkampioenschappen Senioren

Vanaf maandag 7 september t/m zondag 13 september worden de parkkampioenschappen gehouden. Via onderstaande link kunnen jullie inschrijven:

Parkkampioenschappen 2015 inschrijven

Deelname kosten zijn 5 euro per persoon per onderdeel. Helaas noodzakelijk voor de onkosten voor ballen en prijzen.

Iedereen kan meedoen. Dus ook beginnende leden. Er zullen indien noodzakelijk verschillende poules aangemaakt worden om het niveau verschil te minimaliseren.

 

Met op vrijdag 11 september een feestavond, b.b.q., live muziek en de nog steeds geplande huldiging van ons 1e herenteam!

 

Interne competitie

Interne competitie

De eerstvolgende interne competitie is na de zomervakantie de exacte datum is nog niet bekend.

De interne competitie start altijd om 19.30 uur. Er worden teams samengesteld die tegen elkaar dubbelen. Er wordt niet gesingeld. Er wordt gespeeld wie het eerst bij 8 games is. Het eigen resultaat telt uiteindelijk voor de eindzege aan het einde van het seizoen. De interne competitie is 1 x per maand op een nader in te plannen datum. Het is niet verplicht alle keren mee te doen.

De interne competitie is bedoeld voor de recreanten die niet deelnemen aan de KNLTB competitie. Het is een gezellige avond met toch een klein fanatiek tintje. Tenslotte wordt er om punten gespeeld.

Aanmelden kan tot 1 dag van te vorgen bij Miranda. Telefonisch, aan de bar, of via de website. Makkelijk zat dus!

 

Laatste nieuws (zondag 21 juni)

Aankomende week is ons jaarlijks open toernooi. Hierdoor kan er vanaf dinsdag slechts beperkt vrij gespeeld worden.

Doordeweeks tot half vijf op alle banen, erna alleen op de achterbanen. Deze zijn in principe vrij ze worden alleen gebruikt als partijen erg uitlopen.

In het weekend kan er tevens op de achterbanen gespeeld worden. Deze zijn dan gewoon vrij en ook niet nodig voor uitloop.


 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 
Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 34
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 56738