Afb0013.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2015 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Pinkstertoernooi

Open toernooi

voorjaarscompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Laatste nieuws (zondag 7 februari)

De jeugdlessen van maandag en dinsdag worden allen gegeven in de Erker.

De banen zijn op het moment helaas nog steeds onbespeelbaar. Gekeken naar de weersvoorspellingen kunnen we hier op dit moment niets aan doen gezien het natte weer. Zodra het weer wat droger wordt kan er verder gewerkt worden aan de banen. Helaas niet eerder dan dat. We houden jullie natuurlijk op de hoogte via de site. Voor deze week in ieder geval geen woensdag en donderdag avond, het aankomende weekend is nog even afwachten.

 

Jeugdmiddag

Tennispark van Vliet en haar jeugdmiddag

Ieder jaar wordt op het tennispark de jeugdmiddag georganiseerd. Er wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 les gegeven. De trainingen van 60 minuten bestaan uit zowel bal- als racketvaardigheid, afgewisseld met leuke spelletjes. Een leenracket stellen we gratis beschikbaar, ook mogen de kinderen vrij komen tennissen. De jeugdmiddag kost 95 euro voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de mei- en zomervakantie worden er geen lessen gegeven.

De jeugdmiddag is geschikt voor kinderen die beginnen met tennis of net een jaartje spelen. De leeftijd varieert van 4 t/m 9 jaar. Opgeven kan door even een mail te sturen naar Miranda, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wees er snel bij want de jeugdmiddag zit altijd snel vol.

 

Openingstijden

Openingstijden tennispark

 

Zomerseizoen tennisbanen (vanaf 1 april t/m 30 september)

Iedere werkdag van 09.00 tot 23.00 uur, weekend van 09.00 uur tot donker (mits evenementen)

Zomerseizoen clubhuis

Iedere werkdag van 09.00 tot 24.00 uur, weekend van 09.00 tot 18.00 uur (mits evenementen)

Bij feesten/partijen/evenementen/toernooien  e.d. worden de openingstijden aangepast tot uiterlijk 2 uur 's nachts.

Herfst/winterseizoen tennisbanen (vanaf 1 oktober t/m half maart)

Iedere dag van 09.00 tot donker plus woensdag en donderdag van 19.00 tot 23.00 uur.

Herfst/winterseizoen clubhuis

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, woensdag en donderdag tevens van 19.00 tot 24.00 uur. Weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur (mits natuurlijk feesten/partijen/evenementen en toernooien).

Winterseizoen clubhuis bij feesten en partijen:

Het clubhuis heeft een vergunning op werkdagen tot 01.00 uur en de weekenden tot 02.00 uur.

Winterseizoen bij opening ijsbaan

Indien er ijsbaan wordt gedraaid zullen de openingstijden op de site vermeld worden

 

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 
Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 38
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 58362
Follow Us on Twitter
Follow us on Twitter
Wie is online
We hebben 1 gast online