Afb0039.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2015 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Pinkstertoernooi

Open toernooi

voorjaarscompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Pinkstertoernooi

Pinkstertoernooi

 Op maandag 25 mei is het pinkstertoernooi. We starten de dag om 12.00 uur voor een gezellig onderling toernooitje en sluiten de dag af rond een uurtje of 5.

We spelen dubbels en iedereen kan meedoen. Er wordt rekening gehouden met je niveau. Dus zowel beginners als gevorderden!

 

 Wel even laten weten dat je komt. Inschrijven of informatie bij Miranda.Telefoon 010-4268536 of mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Inschrijven kan tot vrijdag 22 mei, inschrijfgeld 2,50 per persoon. Dit om kosten voor de ballen en wat prijsjes te dekken.

 

Oh ja en last but not least. Je mag met dit toernooi introducees meenemen. Geef dan wel even aan welk niveau ze ongeveer zijn. Dit i.v.m. de indeling.

 

KOM OP DOE GEZELLIG MEE!

Laatst aangepast ( zondag, 03 mei 2015 12:40 )

 

TV van Vliet Open senioren

 Van Vliet Open 2015

Van maandag 22 juni t/m zondag 28 juni wordt wederom ons jaarlijkse open toernooi georganiseerd. Dit jaar kon er ingeschreven worden in de categorieen 3, 4, 5, 6, 7,  en 8 25+.

We starten in principe op maandag en gebruiken geen voorweekend tenzij dit natuurlijk noodzakelijk is vanwege een groot aantal deelnemers.

Inschrijven kan via de onderstaande link:

 Inschrijven Van Vliet Open 2015

 Net als ieder jaar staat het toernooi onder leiding van Miranda van Vliet met haar vaste bondsgedelegeerde Jan Troost. Een onverslaanbaar duo die er ieder jaar weer voor zorgt dat het toernooi gladjes verloopt.

Doe dus gezellig mee, hapjes, muziek en zoals ieder jaar een spetterende feestavond zijn zowieso van de partij!

 

Tot snel ziens op ons park!

De wedstrijdleiding

 

Laatste nieuws (maandag 11 mei)

Inmiddels is het seizoen al weer een maand oud, de competitie is in volle gang en loopt met name voor onze heren 1 mannen super goed. Vooralsnog kunnen zij kampioen worden!

De aankomende evenementen zijn op maandag 25 mei ons pinkstertoernooi en tja dan in juni weer het open toernooi. Natuurlijk hopen wij dat al onze leden dit jaar ook echt meedoen.

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend tot 18.00 uur! (er kan dus 's avonds niet gespeeld worden).

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 
Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 32
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 54825