Afb0013.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2014 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Parkkampioenschappen senioren 

Ouder Kind toernooi 28 september

Herfstcompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Interne competitie

Interne competitie

De eerstvolgende interne competitie van dit seizoen staat gepland voor vrijdag 24 april 2015.

De interne competitie start altijd om 19.30 uur. Er worden teams samengesteld die tegen elkaar dubbelen. Er wordt niet gesingeld. Er wordt gespeeld wie het eerst bij 8 games is. Het eigen resultaat telt uiteindelijk voor de eindzege aan het einde van het seizoen. De interne competitie is 1 x per maand op een nader in te plannen datum. Het is niet verplicht alle keren mee te doen.

De interne competitie is bedoeld voor de recreanten die niet deelnemen aan de KNLTB competitie. Het is een gezellige avond met toch een klein fanatiek tintje. Tenslotte wordt er om punten gespeeld.

Aanmelden kan tot 1 dag van te vorgen bij Miranda. Telefonisch, aan de bar, of via de website. Makkelijk zat dus!

 

Laatste nieuws (woensdag 25 maart)

De laatste week met openingstijden volgens het winterseizoen. Vanaf zaterdag 28 maart zijn we weer gewoon geopend volgens de zomertijden. Ook gaan de lessen weer beginnen deze starten met uitzondering van de jeugdmiddag in de tweede week van april. De jeugdmiddag start als enige wel direct op woensdag 1 april. Mocht je je nog op willen geven voor lessen doe dit dan zo snel mogelijk! Opgeven kan door even een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Jeugdmiddag

Tennispark van Vliet en haar jeugdmiddag

Ieder jaar wordt op het tennispark de jeugdmiddag georganiseerd. Er wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 les gegeven. De trainingen van 60 minuten bestaan uit zowel bal- als racketvaardigheid, afgewisseld met leuke spelletjes. Een leenracket stellen we gratis beschikbaar, ook mogen de kinderen vrij komen tennissen. De jeugdmiddag kost 95 euro voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de mei- en zomervakantie worden er geen lessen gegeven.

De jeugdmiddag is geschikt voor kinderen die beginnen met tennis of net een jaartje spelen. De leeftijd varieert van 4 t/m 9 jaar. Opgeven kan door even een mail te sturen naar Miranda, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wees er snel bij want de jeugdmiddag zit altijd snel vol.

 
Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 32
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 57583