Afb0036.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2014 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Parkkampioenschappen senioren 

Ouder Kind toernooi 28 september

Herfstcompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Familietoernooi

Familietoernooi

Op zondag 28 september houden we ons familie/kennissen toernooi. Je kunt je opgeven met een vaste partner. Dit kan zowel familie als een kennis zijn. Kinderen kunnen inschrijven met een volwassene, volwassenen hebben de keuze of met een volwassene of met een kind. Kinderen kunnen niet met kinderen inschrijven. Er worden dubbels/mixdubbels gespeeld volgens een vaste indeling. Vooraf opgeven is dus wel noodzakelijk.

Het is een puur recreatief toernooi waar het vooral draait om gezelligheid. 
We starten om 11.00 uur en eindigen ongeveer om 17.00 uur. Daar we ook wat prijsjes willen kopen hebben we een inschrijfgeld van 2,50 per persoon. 
Doe dus gezellig mee, schrijf je in via de mail of bel even naar Miranda.

 

 

Parkkampioenschappen

Parkkampioenschappen Senioren

Vanaf zondag 7 september t/m zaterdag 13 september worden de parkkampioenschappen gehouden. Via onderstaande link kunnen jullie de agenda en schema's bekijken.

Parkkampioenschappen Schema's

Deelname kosten zijn 5 euro per persoon per onderdeel. Helaas noodzakelijk voor de onkosten voor ballen en prijzen.

We sluiten af op zaterdag 13 september met een BBQ en biertoernooi hiervoor kan gedurende het toernooi worden ingeschreven! Voor het biertoernooi zijn ook introducees welkom!

 

Laatste nieuws

Nog even en de zomervakantie staat weer voor de deur. We hebben net als verleden jaar een leuke aanbieding voor gezinnen met kinderen.

Een familiekaart, hele zomervakantie met de hele familie tennissen voor maar 50 euro per gezin! Een leuke afwisseling voor de thuisblijvers!

 

Natuurlijk blijven we gewoon husselen op de woensdagavond. Overige activiteiten voor na de vakantie volgen op deze site! 

 

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 32
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 54769