Afb0043.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2014 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Zaterdag 29 maart start zomerseizoen!

Iedere woensdag husselmiddag

Maandag 21 april 2e paasdag paastoernooi

Vrijdag 25 april interne competitie

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Laatste nieuws

Na een hele mooie week, veel zon, start competitie en gezellig volle banen is het zomerseizoen dan echt van start gegaan. Er kan weer volop getennist worden dus maak hier gebruik van!

Dit jaar willen we met pasen, 2e paasdag een paastoernooi organiseren. Een toernooi open voor alle leden maar ook introducees zijn van harte welkom. We houden rekening met de paasontbijtjes en starten daarom pas om 12 uur.

Inschrijven kan via de mail of via de intekenlijst in de kantine. Deelname kosten bedragen 2,50 per persoon (dit zodat we ook wat leuke prijsjes kunnen regelen). Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het toernooi ongeveer om 5 uur 's middags eindigen.

 

Openingstijden met pasen:

1e paasdag kan er getennist worden maar is de kantine gesloten

2e paasdag paastoernooi en vrij spelen, kantine en banen open van 10.00 uur tot 23.00 uur.

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

Introductiecursus

Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Jeugdmiddag

Tennispark van Vliet en haar jeugdmiddag

Ieder jaar wordt op het tennispark de jeugdmiddag georganiseerd. Er wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 les gegeven. De trainingen van 60 minuten bestaan uit zowel bal- als racketvaardigheid, afgewisseld met leuke spelletjes. Een leenracket stellen we gratis beschikbaar, ook mogen de kinderen vrij komen tennissen. De jeugdmiddag kost 95 euro voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de mei- en zomervakantie worden er geen lessen gegeven.

De jeugdmiddag is geschikt voor kinderen die beginnen met tennis of net een jaartje spelen. De leeftijd varieert van 4 t/m 9 jaar. Opgeven kan door even een mail te sturen naar Miranda, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wees er snel bij want de jeugdmiddag zit altijd snel vol.

 
Zoeken
Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 32
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 52306