kantinevoorkant.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2015 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Pinkstertoernooi

Open toernooi

voorjaarscompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

 ijsbaan tennispark van Vliet

De hele nacht kunnen sproeien het ijs is dik genoeg. Volgens diverse voorspellingen 0 procent zon. Als dit klopt en laten we daar nu eens van uit gaan dan zijn we vandaag OPEN! Van 12.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur kan er geschaatst worden. Ik geef nog een laatste update rond 10.30 uur. Komt die zon dan toch dan kan ik er helaas niets meer aan veranderen. Feit is wel dat het zoals het zich nu laat zien de enige dag is dat we kunnen schaatsen. Genieten dus we gaan er een feestje van maken.

Onze ijsbaan is gemaakt van natuurijs en is behoorlijk groot, vergelijkbaar met een 200 meter baan. De kinderen kunnen hier dus niet alleen een beetje krabbelen maar serieus schaatsen. Natuurlijk zorgen wij tevens voor gezellige muziek, 's avonds kleurrijke verlichting en een heuse koek en zopie tent. Helaas hebben wij geen huurschaatsen, deze moeten dus of in eigen bezit zijn of geleend worden binnen de familie/kennissen kring.

Op vrijdag 20 januari willen wij een ijsdisco houden. Daar wij nog steeds onzeker zijn over de temperaturen volgt meer nieuws op een later tijdstip.

 

Openingstijden IJsbaan en entreeprijzen:

MAANDAG, DINSDAG EN DONDERDAG VAN 15.00 TOT 18.00 UUR EN VAN 19.00 TOT 22.00 UUR

WOENSDAG VAN 12.00 TOT 17.00 UUR EN VAN 19.00 TOT 22.00 UUR

VRIJDAG VAN 15.00 17.30 UUR EN VAN 19.00 TOT 23.00 UUR (DISCO AVOND!)

ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12.00 TOT 18.00 UUR

Voor alle dagen geldt entree overdag 3,50 euro en in de avonduren 4 euro.

 

Meer informatie of vragen? Mail even Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
 

Laatst aangepast ( woensdag, 18 januari 2017 06:48 )

 

Algemeen


 
Laatste nieuws (zondag 8 januari)

 Jeugdlessen

 De lessen van zowel maandag als dinsdag worden binnen in de erker gegeven!

 

Jeugdmiddag

Tennispark van Vliet en haar jeugdmiddag

Ieder jaar wordt op het tennispark de jeugdmiddag georganiseerd. Er wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 les gegeven. De trainingen van 60 minuten bestaan uit zowel bal- als racketvaardigheid, afgewisseld met leuke spelletjes. Een leenracket stellen we gratis beschikbaar, ook mogen de kinderen vrij komen tennissen. De jeugdmiddag kost 95 euro voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de mei- en zomervakantie worden er geen lessen gegeven.

De jeugdmiddag is geschikt voor kinderen die beginnen met tennis of net een jaartje spelen. De leeftijd varieert van 4 t/m 9 jaar. Opgeven kan door even een mail te sturen naar Miranda, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wees er snel bij want de jeugdmiddag zit altijd snel vol.

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 45
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 57614
Follow Us on Twitter
Follow us on Twitter
Wie is online
We hebben 2 gasten online