Afb0041.jpg
Nieuwsflits

Alle komende activiteiten van 2015 zijn te vinden op deze site onder het menu activiteiten aan de rechterzijde van deze pagina.

De eerstvolgende activiteiten zijn:

Pinkstertoernooi

Open toernooi

voorjaarscompetitie

 

 
Introductiecursus volwassenen

In het voorjaar starten we weer met onze introductiecursussen! 10 lessen, vrij spelen en gratis leenracket voor slechts 100 euro. Meer informatie op de site of bij Miranda van Vliet via de mail of telefonisch.

 

Welkom op de voorpagina

Tennisladder

Wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd!

Speel mee op de Tennispark van Vliet ladder en wij regelen elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. Geen vaste dagen: Je speelt op basis van je beschikbaarheid. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek. Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'tennisladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.
 
Laatste nieuws (zondag 3 juli)

 Jeugdlessen

 De lessen van maandag en dinsdag worden buiten gegeven.

 

TV van Vliet Open senioren

 Van Vliet Open 2016

Van 27 juni t/m zondag 3 juli wordt wederom ons jaarlijkse open toernooi georganiseerd. Dit jaar kon er ingeschreven worden in de categorieen 3, 4, 5, 6, 7,  en 8 25+.

We gaan er een gezellige week van maken. Niet alleen hebben we op vrijdag onze feestavond met live muziek maar ook op de andere dagen gaat ons team ervoor zorgen dat jullie je welkom voelen.

Op woensdag hebben we een Mexicaanse avond ons dream team o.l.v. Hans gaat ons verassen met wraps a la mexico. Maar natuurlijk is er ook de rest van de week voldoende te eten!  

Jullie kunnen de agenda en schema's terugvinden via onderstaande link:

Agenda en schema's van Vliet Open 2016

 Net als ieder jaar staat het toernooi onder leiding van Miranda van Vliet met haar vaste bondsgedelegeerde Jan Troost. Een onverslaanbaar duo die er ieder jaar weer voor zorgt dat het toernooi gladjes verloopt.

Dit jaar is het team versterkt met Melissa, Frank, Gerben, Fred en Linsey! Met zijn allen gaan zij proberen er een top toernooi van te maken.

Het idee is om er een gezellige en sfeervolle week van te maken op een park waar jullie je zeker thuis zullen voelen!

 

Tot snel ziens op ons park!

De wedstrijdleiding

 

Jeugdmiddag

Tennispark van Vliet en haar jeugdmiddag

Ieder jaar wordt op het tennispark de jeugdmiddag georganiseerd. Er wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 les gegeven. De trainingen van 60 minuten bestaan uit zowel bal- als racketvaardigheid, afgewisseld met leuke spelletjes. Een leenracket stellen we gratis beschikbaar, ook mogen de kinderen vrij komen tennissen. De jeugdmiddag kost 95 euro voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de mei- en zomervakantie worden er geen lessen gegeven.

De jeugdmiddag is geschikt voor kinderen die beginnen met tennis of net een jaartje spelen. De leeftijd varieert van 4 t/m 9 jaar. Opgeven kan door even een mail te sturen naar Miranda, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wees er snel bij want de jeugdmiddag zit altijd snel vol.

 

Partyzaal

Partyzaal

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, bruiloft, personeels- of jubileumfeest tot circa 120 personen. In de zomermaanden kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we het terras erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende parkeergelenheid.

De zaalhuur voor feesten ZONDER arrangement bedraagt 200 euro (consumpties verplicht). Bij feesten vanaf 60 personen is de zaalhuur 100 euro bij meer dan 80 is de zaalhuur vrij!

Voor feesten met arrangement is de zaalhuur al vrij vanaf 50 personen. De all-in prijs is dan direct inclusief drank en zaalhuur. Bent u met minder dan 50 personen bedraagt de zaalhuur in combinatie met een arrangement 100 euro.

 

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Login formulierAdvertenties
Onze sponsors
Elektro Emdee
Elektro Emdee, elektrotechniek-beveiliging-camerasystemen
Blijvend Goed
Blijvend Goed, maakt ruimtelijke plannen tastbaar
Gebr. Verboom
Gebroeders Verboom, het adres voor een goed gebruikte auto
Statistieken
Leden : 40
Artikelen : 45
Weblinks : 6
Artikelen bekeken hits : 56657
Follow Us on Twitter
Follow us on Twitter
Wie is online
We hebben 1 gast online